Gå til hovedindhold

Grafisk Service

Grafisk Service leverer design og tryksager til Aarhus Kommune

 • Læs op

Indhold

  Grafisk Service


  Grafisk Service er Aarhus Kommunes eget trykkeri, der hjælper ansatte i kommunens magistrater med løsninger, tryk, materialevalg og design.

  Vi leverer et varieret udvalg af tryksager i små og store oplag, og vores kompetente grafikere kan layoute materialet efter samarbejde med jer, men I kan også sende os færdige filer, som vi trykker for jer.


  Vi har stor faglig ekspertise og kan hjælpe med råd og vejledning omkring alle mulige tryksager og materialevalg. Ved store opgaver som konference- og udstillingsmateriale styrer vi den samlede entreprise og sørger for at produkterne leveres direkte til jer.

  Vi kan lave alt fra visitkort og flyers til foldere, hæfter og spiralbøger på FSC-papir, mat eller halvblankt eller genbrugspapir. Hvis du er i tvivl om valget af den bedste papirtype, er du altid velkommen til at spørge os.

   


  Grafisk design


  Vi tilbyder udvikling af visuel identitet og logo til din organisation, kampagne, konference, udstilling, festival m.m. Vi kan levere grafisk design og produktion til digitale medier, der kan supplere din trykte kommunikation på f.eks web, sociale medier og digitale skærme i offentlige rum. Vi kan også hjælpe dig med design til skiltning og wayfinding, med udgangspunkt i indretning og arkitektur. Vi har samlet lidt af vores designopgaver som du kan se på Grafisk Service Portfolio

  Vi leverer følgende tryksager: Visitkort, flyers, løsblade, foldere, pamfletter, pjecer, brochurer, hæfter, spiralbøger, kataloger, limindbundne bøger, plakater, bannere og roll-ups.

  Vi har desuden stor erfaring med tryk på Reboard plader, Alu plader og opklæbning på skumplader. Vi designer folie til glaspartier, vægge og biler.


  Bestilling af jubilæumsdiplom


  Har du en kollega eller medarbejder der har 25 eller 40-års jubilæum som ansat i Aarhus Kommune, kan du nemt og hurtigt få lavet et fint jubilæumsdiplom hos os.

  Vi skal bruge følgende oplysninger:
  Navn
  Stillingsbetegnelse
  25 eller 40-års jubilæum
  Jubilæumsdato


  Diplomet skal bestilles på Grafisk Service Opgaveportal


  Genbrug i Grafisk Service


  Vidste du at vi i Grafisk Service gør meget ud af at genbruge?


  Vi genbruger kuverter.
  Vi genbruger de papkasser, du har modtaget med vores tryksager.
  Vi opsamler vores brugte tonerpatroner i ECO-bokse og returnerer dem til producenten.
  Flere dele på vores digitale maskine bliver ved serviceudskiftning sat i stand og genbrugt.
  Varmen fra produktionen i vores lille trykkeri bliver vekslet i Dokk1’s interne ventilationssystem.
  Hvis du vurderer at emballagen, som du modtog foldere og plakater i, kan genbruges, så send det gerne retur til os.
  Bestilling af foldere, plakater, visitkort, design m.m.


  Du kan døgnet rundt oprette ordrer direkte på Grafiske Service Opgaveportal


  Her bliver du guidet nemt gennem hele proceduren og kan også skrive en kommentar til os. Hvis du allerede har dit materiale klar, kan du vedhæfte filerne og bestille antal samt papirtype m.m.


  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Allan, vores teamleder på tlf.: 41 87 46 01
  Du kan også skrive en mail til os på: GrafiskService@mkb.aarhus.dk
  Endelig er du også meget velkommen til at besøge os på Dokk1, hvor vi bor på niveau 2.2. Her ligger vores trykkeri, og man kan få sig en snak med vores grafikere.


  Tilbagemelding fra tilfredse kunder


  I forbindelse med løsning og produktion af nogle store opgaver, har vi modtaget følgende tilbagemeldinger fra flere forskellige afdelinger i Aarhus Kommune:

   

  Jeg har samarbejdet med Grafisk Service flere gange over de sidste par år på en række opgaver varierende fra ’simpel’ print til sparring, grafisk design og produktion. Det her resulteret i blandt andet foldere, plancher og kataloger. På tværs af samtlige projekter, var jeg meget tilfreds med samarbejdet. Serviceniveauet, fleksibiliteten, punktligheden er noget af det som jeg, og mine kolleger i Integration og Bydelsudvikling, har været klart mest imponerede over. Dertil kommer en tårnhøj faglighed. Gennem årene er jeg troppet op med mange forskellige ønsker og krav til de forskellige projekter - nok også med lidt kort varsel til tider - og alligevel er de alle blevet indfriet til kryds og slange.

  DokkX har ad flere omgange samarbejdet med Grafisk Service om design og tryk af udstillingsmateriale: plakater, roll-ups, flyers mm., og hver gang har vi været fuldt tilfredse med både samarbejdsprocessen og det færdige resultat. Kommunikationen har været nem og effektiv, og vi har altid fået ærlig vejledning og feedback i forhold til design, materialevalg og pris. De gange, vi har haft hasteopgaver, har Grafisk Service løbet ekstra stærkt, for at vi kunne komme i mål til tiden. Vi vil uden tvivl fortsætte samarbejdet med de yderst kompetente medarbejdere hos Grafisk Service.

  Tak for samarbejdet til Grafisk Service, som siden 2018 har givet god rådgivning og trykt ”Min Demensguide” – et samarbejdsværktøj til borgere med demens, deres pårørende og demens fagpersoner i Aarhus Kommune. Jeg har altid oplevet hurtige svar fra konsulenten ved Grafisk Service, som har været god til at tale om papirkvaliteter, overfladebehandlinger og meget andet i et sprog som var til at forstå. Gennem fysiske eksempler og prøvetryk, har vi kunnet arbejde os frem til de bedste løsninger sammen. Der har været stor ærlighed og gennemskuelighed omkring pris og hvad konsulenten mente kunne blive godt og hvad der ikke ville blive godt.

  Pi Duwe Nielsen 11-03 2021

  Grafisk Service hjalp i julen 2018 Energiledelsesteamet med at udvikle grafisk materiale til Julekampagnen, der skulle hjælpe med at lancere Energiledelsesindsatsen i hele kommunen. Grafikeren var hurtig til at gribe bolden og forstod de tanker og idéer vi havde med hensyn til grafisk stil, materiale og ønsker. Grafikeren leverede hurtigt et udkast, som var tæt på perfekt fra starten. Hele processen fra idé-udvikling til tryk og levering var professionel og af høj kvalitet. Det er ikke sidste gang vi bruger Grafisk Service til vores grafiske projekter.

  Jeg vil gerne sige tak for rigtig godt og tillidsfuldt samarbejde med Grafisk Service i forbindelse med China Denmark Regions and Cities Forum den 20. og 21. november 2018. Vi har i perioder presset jer hårdt på deadlines og haft svært ved at levere materialet til rette tid på grund af kinesiske oversættelser og andre forhindringer, men I har bevaret det gode humør og overblikket og er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Hvad enten det gælder store bannere, roll-ups og publikationer, så har I leveret kvalitet i både design og finish, og vi har været stolte af at kunne præsentere jeres materialer for vores kinesiske gæster, som har rost materialerne. Tak for godt samarbejde – vi kommer gerne igen.

  Sidst opdateret: 9. april 2024